A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználó élményt nyújthassuk. További részletek ITT

Rendben
Termékek Menü

Te mit tennél, ha a pasid anális szexre vágyna?

Az anális szex megosztó téma főleg a nők, de a férfiak esetében is. A férfiak többsége szívesen kipróbálná, a nők nagyrészében azonban viszolygást kelt az anál gondolata is, és vannak nők, akik életük legnagyobb orgazmusaként élték meg az anális szexet Nézd meg hogyan vélekednek az anál szexről a megkérdezettek!

Az ismert Whisper, titkokat megosztó oldal feltette az élet egyik fontos kérdését olvasóinak: "Te mit tennél, ha a pasid anális szexre vágyna?", melyre az olvasók rengeteg frappáns és őszinte válasszal reagáltak. Készítettünk egy válogatást, nézd meg a legjobbakat!

1. „Tegnap este életemben először kipróbáltam az anál szexet. Most már értem, hogy egyes nők miért lesznek függők. Életem legjobb orgazmusa volt.

2.  „A barátom ki akarja próbálni velem az anál szexet. Mindenki azt mondja, hogy nem valami jó élmény, de talán ha megadom magam, végre befogja a száját."

3. „Titokban nagyon élvezem az anál szexet a pasimmal, de inkább úgy teszek, mintha nem jönne be, nehogy furcsának nézzen.”

4. „Nem árulom el a barátomnak, hogy élvezem az anál szexet, mert félek, ha megtudná, már csak így akarna szexelni velem."

5. „Tegnap este kipróbáltam az anált, most meg alig tudok járni."

6. „Amikor a  férjem megkérdezte, kipróbáljuk-e az anált, mondtam neki, hogy persze, a kedvéért még egy műpéniszt is felcsatolok. Azóta valahogy nem erőlteti."

7. „Nagyon unom már, hogy a barátnőm folyton hátulról akarja. Hiányzik már a normális szex."

8. „A férjem nem érti, miért irtózom az anál szextől. Megalázó, és nem akarom csinálni."

9. „Tisztában vagyok vele, hogy a barátnőmnek van valakije, de olyan közel állok ahhoz, hogy rábólintson az análra, hogy egyelőre nem akarok szakítani vele."

10. „Azon kevés férfiak közé tartozom, akiket abszolút nem érdekel az anál. Nem tudom, hogy ez normális-e..." 

Forrás: https://whisper.sh/

Hogyan élvezd az análszexet

Tények és tévhitek

Tartalomhoz tartozó címkék: Érdekességek