x

Az intimsziget.hu weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználó élményt nyújthassuk. További részletek a Frissített adatvédelmi irányelvek oldalon olvashatóak.

Termékek Menü

Szexuális vákuumpumpa (bemutató videóval)

A szexuális vákuumpumpák nagyon kedvelt eszközök mindkét nem köreiben mert általában gyors eredményt hoznak és könnyen kezelhetőek. Nőknél a szívópumpák a mellek növeléséhez valamint a klitorisz, szeméremajkak és mellbimbók vérbőségének fokozásához ajánlottak. Férfiaknál a vákuumpumpa segít a merevedési zavarok kezelésében, erekció-fokozáshoz, de akár pénisznöveléshez is hasznos eszköz.

Így használd a szexuális vákuumpumpát

Helyezd a szívóharangot a megfelelő testfelületre úgy, hogy az légmentesen illeszkedjen a bőr felületéhez. Ha a harang teljesen zár (nem szökik meg sehol a levegő), kezdd el lassan a pumpálást, amíg feszülő érzést tapasztalsz. Fontos: ha fájdalmat tapasztalsz, csökkentsd a szívóerőt, mert az erőltetett szívás nem gyorsítja az eredményt. Keresd meg azt a határt, amikor még nem fájdalmas, de kellő képpen feszít. Így alakul ki az optimális vérbőség az adott területen. Amikor ezt elérted, szüntesd meg a vákuumot.  Amennyiben a vákuumozással valamelyik testrészed mell, pénisz) növelését szeretnéd elérni, ezt a feszítő érzést tartsd fenn kb. 8-10 percig, majd pihentesd pár percig. Ismételd a sorozatot háromszor egymás után napi gyakorisággal. Fontos: óvakodj a túlzásoktól, a javasolt gyakoriságot ne lépd át! A szöveteknek hagyj pihenési időt.