Az intimsziget.hu weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználó élményt nyújthassuk. További részletek a Frissített adatvédelmi irányelvek oldalon olvashatóak.

Termékek Menü

Szexfortélyok

Vonzóbb, izgalmasabb, érdekesebb, csábítóbb szeretnél lenni? Bővítenéd szexkultúrádat? Mélyebb orgazmust szeretnél megélni vagy nyújtani partnerednek? Van megoldás! Böngéssz a szexfortélyok, érdekességek és technikák folyamatosan bővülő gyűjteményében. Szexfortélyokat, és technikákat gyűjtöttünk itt össze, amelyek segítenek az intim együttlétek változatossá tételében és az erotikus élmények minél intenzívebb és élvezetesebb megélésében. KATT A CÍMRE!

Ha véleményed, megjegyzésed fogalmazódik meg, azt is szívesen vesszük.

Kíváncsi vagy melyik szexpóz illik hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint? Érdekel, hogy kedvesedet melyik szexpóz bevetésével tudod igazán lenyűgözni? Nézd meg minden csillagjegy kedvenc pozícióját, amellyel a fellegekbe repíthető.

 

 

A szexuális játékok témájának felvetése a párkapcsolatban nem mindig a legegyszerűbb dolog, különösen akkor, ha erről a pár egyik tagja még sosem beszélt erről. De ha aggódsz, hogy megbántod partnered, vagy félsz felfedni vágyaidat, itt találsz néhány ötletet a megoldásra.

 

Közelednek a karácsonyi ünnepek, melyek ideális alkalmakat biztosítanak a pároknak ahhoz, hogy felfrissítsék a kapcsolatukat, megerősítsék a szerelmi kötelékeiket. Mindenki tudja, hogy a szex egyik legfontosabb alapköve a boldog párkapcsolatnak, így nyugodtan állíthatjuk, hogy az erotika elengedhetetlen kelléke az ünnepi estéknek. Oké, de honnan meríts mindig újabb és újabb ötletet? Erre van egy tuti javaslatunk: a szexshop. Lepd meg idén kedvesed valami pikáns, szexi, egyedi ajándékkal, okozz olyan élményt, amit örökké őrizni fog. Hogy mi legyen az, ami még a jó ízlés határain belül van? 

Nem reprezentatív, de annál meglepőbb a közvélemény-kutatás eredménye miszerint míg a férfiak egy második nő, a nők valamilyen szexkütyü bevonásával színesítenék a Valentin-napi szexet. Érdekes kérdés, hogy vajon melyik változat szülne nagyobb vitákat a szerelmespárok között. 

 

A 21. század modern társadalmában már mindenki tudja, hogy a mozgás, az erős immunrendszer és a mély relaxáció mind-mind a hosszú élet zálogai. És tudod mi az, ami mindezt biztosítja? A SZEX!!! 

 

 

Még nem tudod hogyan töltöd a hosszú hétvégét? Nézd meg milyen ötletekkel készültünk és izzítsd a húsvét hangulatát!

 

 

 

A Valentin-nap nem egy családi ünnep (hacsak a párodat nem Bálint-nak hívják), ezért ilyenkor nem éppen egy klasszikus nyakkendőt vagy nyaksálat illik ajándékozni, hanem valami, az egymás iránt érzett szerelmünkkel összefüggő ajándékkal célszerű meglepni párunkat vagy kiszemeltünket. 

Íme 5 TIPP, hogy mivel teheted pikánssá és felejthetetlenné ezt a napot.

Egyhangúak már a téli ünnepek? Minden évben ugyanaz a forgatókönyv? Vess be idén valami újat, valami igazán izgalmasat!!! ;)

A mindenki által ismert legenda szerint az ajándékosztó Mikulás minden év december 5. éjjelén vagy december 6. hajnalán meglátogatja a gyermekeket, s ha az elmúlt évben jól viselkedtek, kisebb ajándékokkal lepi meg őket. A játékosság és gyermeki én azonban mindenkiben ott van, nemde? Miért ne léphetnénk ki mi felnőttek is a hétköznapok szürke rutinjából és örülhetnénk a Mikulás ünnepének?! Lopjatok Ti is néhány órát a játékosság és intimitás jegyében, élvezzétek egymást! ;) 

Íme néhány kacér, huncut ötlet Mikulásra, amelyekkel izgalmassá teheted ezt a hideg téli estét:

Egy este, amikor azzá válhatsz, akivé csak akarsz!

És ha már paty, add meg a módját! Végre egy este, amikor nyílt utat adhatsz a benned rejlő egyéniségnek. Engedd el a fantáziádat, és válassz magadnak egy szédületes jelmeztálarcot, hiszen ezen az estén azzá válhatsz, akivé csak akarsz.

A legjobb az, hogy ma már kiléphetünk a „kísérteties hangulat” korlátai közül mert a trend a vicces, ötletes és dögös megjelenés felé veszi útját. A lehetőségek száma végtelen, csak a képzeleted szabhat határt. Lehetsz bármi: mesebeli szuperhős, dögös titkárnő vagy ártatlan angyalka. Egy  lényeg: legyél DÖGÖS.

Magyarországon is most óriási divatját éli és állandó téma az erekció és a potencia-fokozás.  Számtalan féle fajta  tabletta, kapszula és egyéb készítmény kapható már az interneten a férfiak szexuális állóképességének, erekciójának fokozására. Mindegyik ilyen termékről állítják, hogy növényi eredetű összetevőkből áll, csak épp azt nem tudja igazolni senki, hogy némelyik egyes összetevője, pl. a szárított nyárfakéregpor pontosan milyen folyamatokat is idéz elő, milyen reakciókat is vált ki szervezetünkből. Olyan tabletta is kering már a piacon, amely „168 órás erekció” előidézését ígéri.