Az intimsziget.hu weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználó élményt nyújthassuk. További részletek a Frissített adatvédelmi irányelvek oldalon olvashatóak.

Termékek Menü

Szex Érdekességek

Érdekességeket gyűjtöttünk itt össze a szex és erotika világából: hírek, tények, kutatási eredmények egyaránt fellelhetőek. KATT A CÍMRE!

Kíváncsiak voltunk, hogy a 2017-es évben mit vásároltak a legtöbben az Intim Sziget Szexshop oldalán, melyik termékek voltak a tavalyi évben vásárlóink kedvencei.

Nézd meg melyik termékeink vitték az orgazmuspálmát a 2017-es évben!

Benned is felmerült már az a kérdés, hogy mit vásárolnak a legtöbben egy szexshopban? Most kielégítjük a kíváncsiságod, és megosztjuk Veled, hogy melyik termékek a legkedveltebbek a vásárlóink körében. Gondolhatod, hogy nálunk egy kifejezetten az erotikára, a szexre, az intimitásra szakosodott szexboltban reggeltől estig a szex a téma. Ez természetes és nem is baj, hiszen ez a téma megunhatatlan. Nézd meg, mit vásárolnak a legtöbben a szexshopban!

A tudósok is egyetértenek azzal a ténnyel, hogy a lepedőgyűréses hancúrozás meglepően sok egészséges mellékhatással jár. "A rendszeres szexuális életnek jóval több hozadéka van annál, hogy úgy érzed testileg és lelkileg közelebb kerülsz a partneredhez. A jó szex testileg és lelkileg egészségesebbé tesz.” mondja Hilda Hutcherson, a Columbia Egyetemen szülész-nőgyógyász professzora.

Íme 5 pozitív mellékhatás, amivel számolhatsz ha rendszeresen szeretkezel:

Nem reprezentatív, de annál meglepőbb a közvélemény-kutatás eredménye miszerint míg a férfiak egy második nő, a nők valamilyen szexkütyü bevonásával színesítenék a Valentin-napi szexet. Érdekes kérdés, hogy vajon melyik változat szülne nagyobb vitákat a szerelmespárok között. 

 

Az anális szex megosztó téma főleg a nők, de a férfiak esetében is. A férfiak többsége szívesen kipróbálná, a nők nagyrészében azonban viszolygást kelt az anál gondolata is, és vannak nők, akik életük legnagyobb orgazmusaként élték meg az anális szexet Nézd meg hogyan vélekednek az anál szexről a megkérdezettek!

A 21. század modern társadalmában már mindenki tudja, hogy a mozgás, az erős immunrendszer és a mély relaxáció mind-mind a hosszú élet zálogai. És tudod mi az, ami mindezt biztosítja? A SZEX!!! 

 

 

Te is elgondolkodtál már az erotikus gyönyörszerző eszközök evolúciójáról? Merengtél már azon, hogy vajon ki, hol és mikor találta fel a dildót, vagy a híres japán gyártmányú „kézimunka” robotot? Most lerántjuk a leplet a szexuális segédeszközök evolúciós folyamatáról és megmutatjuk Neked képekben, hogy melyek is a vibrátor evolúciójának kardinális pontjai.

 

A 19. századi orvos, aki szabadalmaztatta a világ első vibrátorát, férfiaknak szánta az izgatót. Nőkön nem is tesztelték az eszközt – állítja az orosz Pravda magazin. Az első elektromechanikus vibrátort 1880 körül Joseph Mortimer Granville brit orvos szabadalmaztatta. A Pravda magazin szerint a világon az elsők, akik kipróbálhatták a vibrátor jótékony hatását, a doki férfi kollégái voltak. Az orvos Hammer névre keresztelte el a vibrátort, amelynek akkoriban egy bőrönd nagyságú akkumulátor volt a tápegysége.

Annak ellenére, hogy az anál szexet gyakran társítják a homoszexuális férfiakkal, a valóság az, hogy nem minden homoszexuális férfi gyakorolja az anális közösülést, illetve nem ritka, hogy heteroszexuális egyének vagy párok élvezetüket lelik a különböző anális praktikákban. A popsiszex ugyanakkor a leszbikus nők körében szintén előszeretettel alkalmazott szexuális praktika.

Azzal ma már nagyjából minden felnőtt tisztában van, hogy a biszexuális kifejezés azokat a nőket és férfiakat jelöli, akik mindkét nem iránt szexuális vonzalmat éreznek.  A biszexuálisokkal kapcsolatban azonban sajnos még mindig tartja magát néhány tévhit és prekoncepció, mint például: