Az intimsziget.hu weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználó élményt nyújthassuk. További részletek a Frissített adatvédelmi irányelvek oldalon olvashatóak.

Termékek Menü

Pick Pack Pont

Pick Pack Pont

Személyes átvétel Pick Pack Ponton

A Pick Pack Pont egy újszerű szállítási opció, mely lehetővé teszi a megrendelt termékek személyes átvételét az ország több, mint 122 városának, több mint 390 pontján.

Előnyei:

  • Olcsó
  • Kényelmes: nem kell a megjelölt címen tartózkodni
  • Rugalmas átvétel nyitvatartási időn belül hétvégén is átvehető
  • Átvételkor készpénzes és kártyás fizetési lehetőség
  • Környezetbarátabb szállítási mód

    Szállítási díjak:
Szállítási összeg Szállítási díj
0 - 19.999 Ft 699Ft   
12.000 Ft felett INGYENES!


Mit jelent a "Pick Pack Pont"?

A Pick Pack Pontok frekventált helyen található Relay és Inmedio hírlapüzletek, illetve OMV töltőállomások.
A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport), míg az Inmedio boltok bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétáló utcáin, főutcáin találhatók, míg az OMV és Avanti töltőállomások a gépjárművel közlekedők számára biztosítanak könnyű megközelíthetőséget, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

 

   


A személyes átvétel gyors és kényelmes, a készpénzes fizetésen kívül bizonyos boltokban kártyával is fizethet. A csomagok átvételére akár szombaton vagy vasárnap is lehetősége nyílik, egy Ön által választott kényelmes időpontban, akár egy hétvégi bevásárlással összekötve!

Mikor érdemes a Pick Pack Pontot választani?

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen tartózkodni, esetleg szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza ezt a kényelmes, személyes csomagátvételi lehetőséget.

Hogyan vehetem át a csomagomat a hozzám legközelebbi Pick Pack Pont-on?

A megrendelés leadásakor (Pick Pack Pont szállítási opció esetén) listából kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb Pick Pack Pontot. A választáskor érdemes figyelembe venni a nyitvatartást és a kártyafizetési lehetőséget is. A csomagot az érkezéstől számított 5 naptári napon belül veheti át, az üzlet nyitvatartási ideje alatt bármikor (jellemzően hétfőtől vasárnapig 08.00 - 20.00 óráig), míg az OMV töltőállomások jelentős részénél a hét minden napján 00:00 – 24:00-ig.

A 13:00 előtt megrendelt termékeket budapesti szállítás esetén általában másnap, vidéki szállítás esetén 2 nap múlva veheti át. A 14:00 után leadott rendelések esetén a kiszállítás 1 nappal tolódik.

A Pick Pack Pontok listáját és a hozzájuk kapcsolódó egyéb fontos információkat (nyitva tartás, kártyaelfogadási lehetőség) itt töltheti le:

Csomagodat  nyomon követheted Csomagkereső alkalmazásban

Tartalomhoz tartozó címkék: Ügyfélkapcsolat-jogi szövegek