Az intimsziget.hu weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználó élményt nyújthassuk. További részletek a Frissített adatvédelmi irányelvek oldalon olvashatóak.

Termékek Menü

Péniszgyűrű - Hogyan válaszd ki a megfelelőt

A péniszgyűrűk egyszerű szexuális segédeszközök férfiak számára, amelyek segítenek keményebb és tartósabb erekciót fenntartani. Nézd meg hogyan válassz megfelelő méretet és milyen szempontokat kell figyelembe venni a péniszgyűrű kiválasztásánál!

 

 

A péniszgyűrű úgy működik, hogy megakadályozza a vér visszaáramlását a péniszben, ami segít az erekció fenntartásában, remek alternatívát jelentve a vágyfokozó tabletták, erekció spray-k és krémek helyett. Kezdőknek a rugalmas, állítható péniszgyűrűk ajánlottak, míg a tapasztalt felhasználók választhatnak merevebb, akár a fémből készült péniszgyűrűk közül. Rengeteg péniszgyűrű változat létezik, választhatsz az egyszerű, a pénisz tövére helyezhető péniszgyűrűk közül, de a heregyűrűk és a herepántos péniszgyűrűk is közkedvelt eszközök.

Nézd meg, hogyan mérheted le magad a péniszgyűrű és heregyűrű kiválasztásához.

A termékleírásokban általában a péniszgyűrű átmérőjét tüntetik fel, ami a péniszgyűrű belső mérete a két egymástól legtávolabb eső pontjánál. Olyan átmérőjű péniszgyűrűt válassz, amely valamivel (5-10 mm) kisebb, mint a saját méreteid - így biztosítja a szükséges szorítást. Kezdj egy olyan péniszgyűrűvel, amelyik csak egy kicsit kisebb, mint a méreted, majd növelheted a szorítóerőt.

Mint fentebb is említettük, a legtöbb péniszgyűrű mérete állítható, vagy rugalmas, hogy biztosítsa a megfelelő illeszkedést és szorítást, de ahhoz, hogy a megfelelőt ki tudd választani, szükséges méretet venned a péniszedről és heréidről. Hogy ezeket a méreteket hogyan fordíthatod át a 3D-s péniszedre? Könnyű kiszámolni, most megmutatjuk hogyan.

A péniszed kerületének mérését erektált, merev állapotban kell végezni egy mérőszalaggal. Mérd le péniszed körméretét a tövénél, ez lesz a péniszed kerületének hossza. Mivel a péniszgyűrűk mérete átmérőben van megadva, az általad mért számot el kell osztani 3,14-el, ez lesz a péniszed átmérője.

Most, hogy megvan a méret, készen is állsz a vásárlásra. Miután összeállítottál egy listát a péniszgyűrűkről, amelyeket szeretnél kipróbálni, ellenőrizd, hogy illeszkednek-e a méreteidhez. Vess egy pillantást az egyes péniszgyűrűk tulajdonságaira a termékleírásokban, vesd össze a péniszgyűrű minimum átmérőjét a saját mérési eredményeiddel, így ellenőrizheted, hogy a péniszgyűrű megfelelő lesz e számodra.

A legtöbb péniszgyűrű átmérője bizonyos mértékben állítható vagy rugalmas, hogy biztosítsa a megfelelő illeszkedést, szorítást. Nézd meg a termékleírásban a választott gyűrű minimális és maximális méreteit és ha a saját méreteid a két érték közé esnek azt jelenti, hogy az adott péniszgyűrű megfelelő lesz számodra.

A péniszgyűrűk néhány típusa azonban merev, nem nyúlik és nem állítható (pl. a fémből készültek). A merev péniszgyűrűnek 5-10 mm-el kisebbnek kell lennie, mint a pénisz mért átmérője, hogy jól illeszkedjen, ugyanakkor ne legyen túl szoros.

A fémből készül, péniszgyűrűk nem ajánlottak a kezdőknek, mivel sokkal merevebbek, mint a rugalmasabb anyagból készült társaik, vagyis nagyon intenzív a hatásuk. A fém gyűrűk több tapasztalatot igényelnek, hiszen nem nyújthatók és húzhatók le, nem vághatók le, ha gyorsan szeretnéd eltávolítani.

A heregyűrű választásához ugyancsak a pénisz erektált, merev állapotában kell a mérést elvégezni. A különbség az előző méréshez képest, hogy most a heréket is be kell foglalni. A mérést a pénisz és a herék tövénél kell végezni ott, ahol a heregyűrű is el fog helyezkedni. Tekerd körbe a mérőszalagot, ez lesz a kerület mértéke. Mivel a heregyűrűk mérete átmérőben van megadva, ki kell számolni a kerületből az átmérőt úgy, hogy elosztod 3,14-el.

Például: ha a mért kerület 13 cm, akkor az átmérő 4,1 cm. A rugalmas péniszgyűrű ajánlott átmérője 3 – 4 cm.

 

 


Olvass tovább

Maszturbátorok