Az intimsziget.hu weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználó élményt nyújthassuk. További részletek a Frissített adatvédelmi irányelvek oldalon olvashatóak.

Termékek Menü

Péniszgyűrű - Hogyan használd

A péniszgyűrű az egyik legegyszerűbb és legkedveltebb szexuális segédeszköz. A péniszgyűrű úgy működik, hogy megakadályozza a vér visszaáramlását a péniszen, ami segít az általánosnál erősebb és tartósabb erekciót elérni, fokozva ezzel az élvezetet, a szexuális aktus időtartamát és az orgazmus intenzitását. 

Nézd meg, hogyan vedd fel és használd hatékonyan a péniszgyűrűt.

 

Az Intim Sziget Szexshop kínálatában rengeteg fajta péniszgyűrű közül lehet válogatni, így mindenki talál ízlésének megfelelő darabot. Van, aki a sima péniszgyűrűket szereti, amelyek a pénisz tövére szorulva teszik a dolgukat, de van, aki a heréket is körül ölelő heregyűrűt vagy a kombinált típusú péniszgyűrűket részesíti előnyben. Ebből az útmutatóból megtudhatod, hogyan kell felvenni és használni mindkét fajta gyűrűt.

Amennyiben a szeretnéd tudni, hogyan kell felhelyezni és használni a rugalmas vibrátoros péniszgyűrűt, olvasd el a „Hogyan használd a vibrációs péniszgyűrűt” útmutatót is.

A péniszgyűrűk viszonylag könnyen viselhető és használható eszközök. A gyűrűnek szorosnak kell lennie, de nem annyira szorosnak, hogy kényelmetlen legyen. Kezdjük azzal, hogy csak egy kis vízalapú síkosítót használunk a gyűrű belső oldalán, ami biztosítja, hogy simán csúsztatható legyen, megkönnyítve ezzel a felhelyezést.

A péniszgyűrűt akkor kell felhelyezni, amikor a pénisz még nem merev. Csúsztasd a péniszgyűrűt könnyedén a makkon át egészen a pénisz tövéig. Fontos, hogy a péniszgyűrű a pénisz tövén legyen, mert csak így érhető el a várt eredmény. Ami a péniszgyűrű méretét illeti, akkorának kell lennie, hogy a merev pénisz tövére rászoruljon, ugyanakkor ne legyen kényelmetlen vagy fájdalmas a viselése. 

A pénisz- és heregyűrűt (egy gyűrű, amely a heréket és a péniszt is körül öleli) szintén merevedés előtt kell felhelyezni, amikor a pénisz még puha. Először a heréket kell a gyűrűn átemelni, majd a pénisz végét visszahajtva, azt is átvezetni a gyűrűn. A síkosító használata ebben az esetben is megkönnyíti a péniszgyűrű felhelyezését.

Javasoljuk, hogy ha péniszgyűrű használatát tervezed, először vedd le a méreteidet és annak megfelelő péniszgyűrűt válassz, valamint próbáld is fel mielőtt a hálószobában élesben beveted. A választáshoz olvasd el a "Hogyan válassz megfelelő péniszgyűrűt" című cikkünket.

Az Intim Sziget Szexshop vásárlóinak kedvencei

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A péniszgyűrűnek meg kell akadályoznia a véráramlást a péniszben, ezáltal kissé méretesebbé teszi a péniszt, a vénák erőteljesebben kidomborodnak és a pénisz színét is kissé vörösesebb árnyalatúvá varázsolja. Egyetlen dologra kell figyelni a péniszgyűrű használatával kapcsolatban, mégpedig arra, hogy NE VISELD TÚL HOSSZÚ IDEIG! Általában fél óra használat után tanácsos a péniszgyűrűt eltávolítani és hagyni a véráramlás normál állapotba kerüljön a következő menet előtt.

Előfordulhat, hogy túl szoros a péniszgyűrű, ilyenkor figyelj a figyelmeztető jelekre, hogy ne okozz kárt magadban. Ha a pénisz átmérője szemmel láthatóan kisebb, ahol a péniszgyűrű elhelyezkedik vagy a péniszednek kékes-vöröses színe van, akkor azonnal el kell távolítani a péniszgyűrűt mert túl szoros! Válassz rugalmas, vagy lágyabb anyagból készült péniszgyűrűt.

 


Olvass tovább

Péniszgyűrű – hogyan válaszd ki a megfelelőt