x

Az intimsziget.hu weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználó élményt nyújthassuk. További részletek a Frissített adatvédelmi irányelvek oldalon olvashatóak.

Termékek Menü

Mit vásárolnak a legtöbben a szexshopban

Benned is felmerült már az a kérdés, hogy mit vásárolnak a legtöbben egy szexshopban? Most kielégítjük a kíváncsiságod, és megosztjuk Veled, hogy melyik termékek a legkedveltebbek a vásárlóink körében. Gondolhatod, hogy nálunk egy kifejezetten az erotikára, a szexre, az intimitásra szakosodott szexboltban reggeltől estig a szex a téma. Ez természetes és nem is baj, hiszen ez a téma megunhatatlan. Nézd meg, mit vásárolnak a legtöbben a szexshopban!

Látjuk a bolti igényeket és látjuk, hogy a boltokban milyen típusú termékeket keresnek és vásárolnak leginkább, azt kell mondanunk, hogy a média által hirdetett esztelen pucérság kevésbé keresett.

Statisztikáinkból egyértelműen kiderül, hogy változnak a trendek: amíg 8-10 évvel ezelőtt a nőknek szánt vibrátor volt az első gondolat, ami beugrott a szexshoppal kapcsolatban, ma már sokkal többet tudnak az emberek a témáról. Arról nem is beszélve, hogy a termékek skálája is rohamosan bővül, folyamatosan jelennek meg újabbnál újabb szexuális segédeszközök jobbnál jobb anyagokból a piacon. Ma már a férfi kényeztetését (a férfiasságot) szolgáló izgatás nagyjából megközelíti a vibrátor eredményeit. Ez természetes, hiszen a szuper-tiszta szilikon és a lézertechnológia okozta élmények felülmúlhatatlanok. Ami még ennél is fontosabb, hogy amíg korábban a vibrátorral a férfi tevékenykedett a nő kedvére, ma már ez fordítva is elmondható, azaz egy-egy speciális maszturbátorral a nők hozzák lázba a férfit.

A vibrátor eladási statisztikája évek óta  stabil, azonban az olyan kiegészítők, melyek mind a nőt, mind a férfit örömben részesítik (esetleg egyszerre) az együttlét alatt, az mára már majdnem elérte a vibrátor eredményeit.

A vásárlások célja az újdonság, a különleges, a másfajta, hosszabb ideig tartó, vagy épp erőteljesebb szexuális élmény átélése, valamint a jókedv, a humor megélése erotikával fűszerezve.

Termékforgalmunkból jól látható, hogy próbálunk, törekszünk minőségi intim életet élni, ugyanakkor egy baráti összejövetel, egy házibuli, egy legény- vagy leánybúcsú nélkülözhetetlen tartozéka valami bohém, vicces kiegészítő, pl. egy szexi pózokat bemutató pohárszett, vagy az "örökzöld" péniszvégű szívószál.

Összességében elmondható tehát, hogy szexuális téren egyre nyitottabbak úgy a hölgyek, mind az urak. Egyre inkább törekszenek a minőségi szexuális életre, egyre több pozitív szexuális élményt szereznek maguknak és egymásnak,  megismerik testük lehetőségeit, és ezzel a kapcsolat egyik rendkívül erős és meghatározó pillére - a szex - stabil marad!

Az orgazmus 5 rejtett mellékhatása

A méret a lényeg? Tények és tévhitek a férfiasságról

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek, újdonságok Érdekességek