x

Az intimsziget.hu weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználó élményt nyújthassuk. További részletek a Frissített adatvédelmi irányelvek oldalon olvashatóak.

Termékek Menü

LELO Oden -vezeték nélküli uniszex vibrátor

Kiválóan használható intim masszírozóként, belső gyönyörszerzésre és péniszgyűrűnek egyaránt. A távirányítóval akár 12m távolságból is kényeztetheted kedvesedet, és közben tenyeredben érezheted a vibrációt, amelyet a másik fél a kéjzónájában érez, vagy péniszgyűrűként használva mindketten megtapasztaltok.

 

A LELO technológiának köszönhetően miden egyes apró csuklómozdulatra reagál a vibráció. Az 1-es mód bekapcsolásánál a vibráció egyre erősödik, ahogy a távirányítót vízszintes helyzetből függőlegesbe állítod. A 2-es mód esetében a vibráció erőssége annak függvényében erősödik, hogy melyik irányba forgatod vízszintesen körbe-körbe a vezérlőt. Vagyis egyszerűen csak vedd kezedbe az irányítást! Járd el kedveseddel a gyönyör táncát! Zuhany alatt is kiválóan használható, hiszen teljesen vízálló. 

 

LELO vibrátor használati utasítás