x

Az intimsziget.hu weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználó élményt nyújthassuk. További részletek a Frissített adatvédelmi irányelvek oldalon olvashatóak.

Termékek Menü

LELO Alia - intim masszírozó

A Lelo Alia az egyik legújabb tökéletes intim masszírozó, amely gazdagítja a tagadhatatlanul esztétikus hálószobai gyönyörszerzők palettáját.  A minimál dizájnnal tervezett tojásdad alakú, változatos módokon használható játékszer különleges hangulatot ígér mindkét nem számára egyaránt, ezért párban is igen jól használható szexkütyü.

 

Az arany magnak köszönhetően kényelmes a fogása, selymesen simul a test áramvonalaihoz és könnyen, szinte intuitív módon kezelhető. A hat különböző rezgési fokozat a három nyomógomb segítségével állítható.

Amikor megpillantod az ovális kivágást az Alia tojás közepén, ellenállhatatlan késztetésed támadhat, hogy két ujjadat belecsúsztasd, akár egy szűz punciba. Kihagyhatatlan ;)

De még mielőtt elszalad a fantáziád valamilyen sikamlós irányba, íme néhány figyelemre méltó aspektus. Elsőre az ízléses csomagolás tűnik fel, ami egy egyszerű fekete doboz. A Lelo címeres elegáns csomagolás minőséget sugároz, és ha a doboz tetejét levesszük, a selymes bársonnyal bélelt belső gyönyörűen körvonalazza az Alia masszírozót, a töltőt és az exkluzív Insignia kitűzőt.

        

Most, hogy kellő képpen felmagasztaltam az Alia-t, most vegyük jobban górcső alá, lássunk néhány konkrét tényt:

- a tömény és sűrített használati utasítás jó látást feltételez  :)

- mindössze két órányi feltöltéssel akár 4 órán át is működik, a készenléti idő pedig 90 nap

- a vezérlők könnyen kezelhetőek, mindössze három nyomógombbal megoldható a rezgés módjának és sebességeinek beállítása

- teljesen vízálló, így zuhany alatt vagy éppen fürdőzés közben is jól használható

- ergonomikus formatervezésének köszönhetően könnyű irányítani és kezelni

- mint minden Lelo termékre, az Alia-ra is vonatkozik az egy 1 év garancia

- és ami az egészben a legjobb, hogy ultra halk, és Oooh, olyan erős ;)

Száz szónak is egy a vége, a LELO Alia egy olyan dolog, ami ideális ajándék lehet születésnapra, karácsonyra de akármilyen más alkalomra  szerelmünknek de akár egy barátnak is. És mivel nem tartozik a klasszikus, megszokott szexuális játékszerek műfajába, egy „újonc” számára is tökéletes első játékszer.

Három gyönyörű színben kapható.

 

TESZT - LELO Alia sztori/ Vélemény