Az intimsziget.hu weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználó élményt nyújthassuk. További részletek a Frissített adatvédelmi irányelvek oldalon olvashatóak.

Termékek Menü

Hogyan használd az ujjvibrátort

Az ujjvibrátor furcsának tűnhet elsőre, de kezdésnek nagyszerű eszköz azok számára, akik most kezdenek barátkozni szexuális segédeszközök világával. Árban széles skálán mozognak, a forma és funkció szerint is számos változatuk létezik. Az ujjvibrátor általában amilyen egyszerű, olyan nagyszerű szexkellék, egy fontos alapdarab lehet a hálószobában.

Olvass tovább és tudd meg hogyan lehet a legtöbbet kihozni az új ujjbarátodból!

Mi a szösz ez itt?

Mi tagadás, az ujjvibrátor elég szokatlanul néz ki, első látásra egy sci-fi szexkütyü és egy giccses ékszer keveréke tárul szemed elé. Fura kinézete és kis mérete ellenére azonban irtó hatékony kelléke a pajzánkodásnak.

Általában egy rugalmas, állítható gyűrűből vagy hüvelyből áll, amelyet az ujjra lehet húzni, a hüvely külső oldalán található a vibrátor rész (általában egy minivibrátor).  

Apró méretének ellenére, az ujjvibrátor valóban pokolian jó és hatékony eszköze a hálószobának, és mint minden vibráló és lüktető eszköz, különböző teljesítményű és méretű változatokban kapható a szexshopok kínálatában.

Az ujjvibrátor kiválasztásánál is érdemes a teljesítmény faktort is számításba venni: minél nagyobb a minivibrátor benne, annál erősebb, intenzívebb lesz a rezgés. Tehát, míg a Redős ujjvibrátor a két gombelem által működtetett minivibrátorával tökéletes az izgatáshoz és az előjátékhoz, a Picobong Ipo 2 - ujjvibrátor belsejében egy nagyobb teljesítményű vibrátor található, amellyel már az orgazmus is garantált.

Egy másik fontos tényező a hang, a zaj faktor, amire ugyancsak érdemes odafigyelni a tökéletes termék kiválasztásakor. Ha lakótársakkal, szobatársakkal vagy épp a szüleiddel élsz együtt, talán egy kisebb teljesítményű ujjvibrátor lehet az ideális választás.

Akik tapasztalt vibrátor használók, elsőre nehezen boldogulhatnak az ujjvibrátor kényelmes használatával, pusztán mert ez a kis ujjra rögzíthető szexkütyü teljesen másképp „esik kézre”, mint egy méretesebb rúdvibrátor.

Íme néhány TIPP az ujjvibrátorok használatához

- Annak ellenére, hogy az ujjvibrátor egy pici, mint egy parányi ékszer, használatához igencsak jól jön a síkosító. Sok ujjvibrátor textúrája érdes vagy tapadós lehet a csikló érzékeny bőrfelületén, amit egy vízbázisú síkosító mint például a  Just Glide Toy - vízbázisú síkosító, segít fellazítani és kellő képpen csökkenteni, kellemessé tenni a felületek közötti súrlódást. A szilikonbázisú síkosítók tovább tartják sikamlósan a felületet, azonban figyelj arra, hogy szilikon borítású vibrátor esetében kizárólag vízalapú síkosítót hasznáj!

- A csikló direkt stimulálásához az ujjvibrátor rezgése túl intenzív lehet! Kezdd a masszírozást egy távolabbi ponton, közvetítsd a rezgést indirekt módon, majd fokozatosan haladj a csúcs felé. Indítsd az ujjvibrátor használatát távolabbi területeken és pontokon, próbáld ki izgató rezgéseit a mellbimbókon, a csípőn, a belső combokon és a fenékén mielőtt rátérsz az intimebb területre, a csiklóra. Így megtapasztalhatod az új érzéseket, kikísérletezheted az új játékszered legkellemesebb hatását a bőrödön. 

- Ha nehezen tudod a játékszert az ujjadon tartani mert folyamatosan elfordul vagy lecsúszik, próbáld lejjebb vagy feljebb helyezni az ujjadon úgy, ahogy a legjobban tudod irányítani. Ha túl mereven tartja az ujjat, akkor csúsztasd el az ujjhegy irányába, így nagyobb lesz a mozgástér, jobban irányítható a masszírozás és a nyomás.

- Bár az ujjvibrátort leggyakrabban a mutatóujjal vagy középső ujjal használjuk, ne feledkezz meg a hüvelykujjadról sem! A hüvelykujjra helyezve az ujjvibrátorok új, különleges, sőt fantasztikus érzést nyújthatnak. Próbáld csak ki!

Olvass tovább:

Hogyan használd a minivibrátort

A szex gyógyít és boldoggá tesz