Az intimsziget.hu weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználó élményt nyújthassuk. További részletek a Frissített adatvédelmi irányelvek oldalon olvashatóak.

Termékek Menü

Hogyan használd a távirányítós vibrátort – TIPP

Ha még nem ismered a távirányítóval működő vibrátorok sajátosságait, neked írtuk ezt a cikket. Bemutatjuk a távvezérlővel működő szexuális segédeszközök típusait, működését és előnyeit, valamint tippeket adunk távirányítós vibrátorok szórakoztató használathoz.

 

 

A távirányítós vibrátorok kisméretű tojás vagy golyó alakú, diszkrét szexuális játékszerek, melyek saját, különálló vezérlővel vannak ellátva.

A nagyobb, tojás alakú vibrátor, mint például a  A szabadság ötven árnyalata - I ve Got You vibrotojás (USB), úgy lett tervezve, hogy behelyezhető a hüvelybe, és a G-pont magasságában helyezkedjen el. A kisebb, golyó alakú vibrator, mint például Velvet vörös szenvedély vibrációs tojás, használható akár belső, akár külső (csilkó) izgatásra egyaránt. Alsóneművel használandó, hogy a helyén maradjon.

Miután a helyére került a vibrátor apró teste, majd bekapcsoltuk távirányítót, mindössze egyetlen gombnyomással tudjuk szabályozni a rezgés sebességét, intenzitását és ritmusát.

Számos távirányítós vibrátor hatótávolsága eléri az akár 10 métert is (a távolság a vibrátor és a távirányító között értendő), így aztán a párok remekül tudnak játszadozni egymással, akár nyilvánosabb helyeken is.

A távirányítós vibrátor hatótávolsága megtalálható a leírásban, így előre megtervezheted, hogy mennyire távolodhattok el egymástól ahhoz, hogy a vibrátor irányítása működjön. Például a  vezérelhető a világ bármely pontjáról okostelefon alkalmazáson keresztül. Keresd az Okos vibrátorokat az Intim Sziget Szexshop termékei között.

Csendes működésüknek köszönhetően ezek a vibrátorok bátran használhatók otthon vagy házon kívül, nyilvános helyen úgy, hogy senki sem vesz észre. A csevej, a zene, vagy egyéb környezeti zajok könnyen elfedik a vibráció egészen halkan zümmögő hangját egy szupermarketben vagy étteremben, így aztán  nagyszerűen tudjátok szórakoztatni és kényeztetni egymást.

Ha láttad a "A csúf igazság" című romanitkus vígjátékot, akkor már tudsz a vibrációs bugyik létezéséről! Ezek a fehérneműk kihozzák a legtöbbet a távirányítós vibrátorok használatából, mivel a vibrátor kényelmesen s fixen beépítésre került e fehérneműbe. Mostantól felejtsd el a gyöngyös tangát, mert amire szükséged van, az a  !

TIPP: helyezd be a pici vibrátort, a párod pedig vágja zsebre a távirányítót, majd menjetek el egy bárba, klubba, discoba, vagy éjszakai szórakozó helyre és élvezzétek távolabbról is egymás „figyelmét” és társaságát! Na és persze a borzongató rezgéseket is….Jó szórakozást!

TIPP: Ha nehezen viseled a hosszú utazásokat, vidd az új távirányítós barátodat magaddal. A kis vezérlő könnyen elrejthető a kistáskádban vagy kézipoggyászodban, majd, amikor rádtör a dögunalom, vesd be a titkos barátodat, tedd szó szerint élvezetessé az utadat.

TIPP: Vedd át teljesen az irányítást a hálószobában! Bilincseld össze párod kezeit, takard le a szemét például a Bad Kitty Bilincs és Szemtakaró szettel, Csúsztasd a kis kütyüt a helyére, és rajta! A kontroll nálad van, a partnered nem fogja látni, hogy mikor indítod a bizsergést, és az érzés a meglepetés erejétől sokkal izgalmasabb és szórakoztatóbb lesz. Élvezzétek az életet!