Az intimsziget.hu weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználó élményt nyújthassuk. További részletek a Frissített adatvédelmi irányelvek oldalon olvashatóak.

Termékek Menü

Hogyan csempészd be a vibrátort a kapcsolatodba

A szexuális játékok témájának felvetése a párkapcsolatban nem mindig a legegyszerűbb dolog, különösen akkor, ha erről a pár egyik tagja még sosem beszélt erről. De ha aggódsz, hogy megbántod partnered, vagy félsz felfedni vágyaidat, itt találsz néhány ötletet a megoldásra.

 

Mérd fel a terepet

Ha láttál egy szexshop hirdetést vagy egy felnőtt filmben láttál egy szexuális segédeszközt, amit szeretnél kipróbálni partnereddel, próbáld meg könnyedén megemlíteni, egy laza kérdéssel felhívni rá a figyelmét (például: "Láttad már azt a jelenet vagy a hirdetést?"). Ha úgy tűnik, hajlandó folytatni a beszélgetést, javasolj valami hasonlót kipróbálásra, és figyeld meg hogyan reagál.

Biztosítsd partnered arról, hogy nem helyettesíteni akarod Őt valamint, hogy nem rossz az ágyban

Egy gyakori oka annak, hogy egyesek nem szívesen beszélnek a szexuális segédeszközökről az, hogy úgy vélik, ez egy jel arra, hogy valami nem működik jól, vagy a partnerük nem elégedett.

Próbáld elmagyarázni, hogy nem arról van szó, hogy kicserélni őket vagy valamit jobban kéne csinálniuk a szexuális együttlétek során – hanem izgalmasabbá tehetitek az együttléteket valami újdonság bevetésével, új dolgok felfedezésével.

Olyan ez, mintha egy új éttermet próbálnátok ki, vagy új helyre mennétek nyaralni. Persze, teljesen imádhatod azt a helyet, amelyet mindig meglátogatsz, de mindig szórakoztató és izgalmas, amikor valami újat vetsz be, új élményeket fedezel fel.

Ha még mindig nem győzted meg és bizonytalan, ajánlj fel kompromisszumot. Kínáld fel a lehetőséget, hogy cserében teljesíted egy kívánságát, ha kipróbál egy szexjátékszert veled. Lehet ez akár egy szexi fehérnemű viselése, egy bizonyos „szívesség” a hálószobában, de lehet akár valami hétköznapibb kívánság.

Vagy ajánld fel egy, hogy megajándékozod őt egy játékszerrel, így mindketten kipróbálhattok új dolgokat. Így mindenki nyer!

Ne kezdjétek bonyolult és túl méretes dolgokkal

Lehet, hogy fantáziádban a partnered egy óriási dildóval játszik, vagy arról fantáziálsz, hogy egy felcsatolható vibrátor használatával beléd hatol, vagy hasonló kalandokat képzelsz el. De ha korábban még sosem próbáltátok ki az ilyen játékszert, fontos, hogy elsőre kisebb méretű legyen.

Annak ellenére, hogy csábítónak tűnhet mindenből a legdrágább és legjobb, a legújabb technikával ellátott játékszereket beszerezni, mert úgy gondoljátok, hogy azzal lehet a legintenzívebb és legjobb élményt nyújtani, az Intim Sziget Szexshop javaslata az, hogy nagyon fontos itt is a fokozatosság elvét betartani. Fontos, hogy megszokjátok a vibrátor vagy dildó használatát és megtudjátok hogyan és milyen típusok működnek számotokra a legjobban.

Nézd meg az Intim Sziget Szexshop párvibrátorok gyűjteményt

Aktus közben ne próbáld meg bevetni a vibrátort anélkül, hogy partnereddel megbeszélted volna

Meglepni valakit olyasmivel, amibe nem egyeztek bele, könnyen a visszájára sülhet el még akkor is ha a legjobb szándékkal tesszük. Mindig győződj meg arról, hogy tudja és örömmel fogadja az új játékszert. Ezután már rajtad múlik, hogy mikor veted be a szexkütyüt.

Ne feledkezzetek meg a szórakozásról, vidámságról

A szexuális játékokra való felkészülés időnként megrázó és stresszes lehet, és úgy tűnhet, hogy a szexuális életed jövője attól függ, hogy jól megy-e.

Tartsd szem előtt, hogy miért szeretnétek elsősorban kipróbálni a szexuális játékokat. Mégpedig azért, mert a szex jó és szórakoztató, és ti még ennél is élvezetesebbé, változatosabbá szeretnétek tenni!

Ne vedd véresen komolyan a dolgot, és ne tekintsd a játékot kötelezőnek innentől kezdve. A vibrátor szex nagyon jó, de a partnereddel együtt megélt élvezetes szexuális intim élmény a legfontosabb.

Tartsd tiszteletben partnered döntését

Végül, de nem utolsó sorban, ha partnered úgy dönt, hogy a vibrátor nem az ő világa, tiszteletben kell tartanod ezt a döntését. Reménykedhetsz benne, hogy a jövőben átértékeli a döntését. Beszélgessetek róla, ültesd el a fülében a bogarat és incselkedjetek, vicceljetek a témán, a többit hagyd rá.

 

Olvass tovább:

Hogyan válassz vibrátort

Minden, amit a prémium vibrátorokról tudni érdemes