x

Az intimsziget.hu weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználó élményt nyújthassuk. További részletek a Frissített adatvédelmi irányelvek oldalon olvashatóak.

Termékek Menü

Fleshlight maszturbátor - hogyan használd (videóval)

A Fleshlight maszturbátorok beszerzése és használata igen egyszerű. Egy új felhasználónak azonban érdemes tudnia néhány dolgot mielőtt a gyönyörforrás ezen eszközeit használni kezdi. Az alábbiakban minden fontos részletet felsorolunk, amit a Fleshlight maszturbátorokról tudni érdemes.

 

 

A Fleshlight maszturbátor előkészítése a használatra

1. Egy tálba önts meleg vizet.

2. Vedd ki a Fleshlight betétet a szilárd tokból és helyezd bele a melegvízbe, hagyd ázni körülbelül öt percig (hogy kellemes hőmérsékletű legyen használat közben).

4. FONTOS: soha ne tedd forró vízbe vagy mikrohullámú sütőbe a Fleshlight maszturbátort!

5. Helyezd vissza az átmelegedett puha belsőt a szilárd tokjába.

6. Néhány papírtörlő mindig legyen kéznél, hogy a fölösleges síkosítót le tudd törölni a kezedről és a játékszeredről.

 7. Tegyél a belsejébe vízalapú síkosítót. SOHA ne használj szilikonos síkosítót mert tönkre teszi a maszturbátor anyagát!

Miután végighaladtál az előkészítés lépésein, máris el lehet kezdeni a „kalandot”.

 

Tisztítás

A Fleshlight tisztítására is érdemes időt szánni, hiszen egy jól karbantartott örömszerző évekig használható.

A tisztítás első lépéseként vedd ki szilárd tokjából és tartsd langyos vízsugár alá hagyva, hogy az jól átmossa. Használhatod itt az ujjaidat vagy egy puha kendőt is. Miután ezzel megvagy, alkalmazhatsz egy speciális (antibakteriális) eszköztisztító folyadékot is. Majd hagyd teljesen megszáradni mielőtt újra összeszereled. 

Videóval

Az orgazmus pozitív hatásai