Az intimsziget.hu weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználó élményt nyújthassuk. További részletek a Frissített adatvédelmi irányelvek oldalon olvashatóak.

Termékek Menü

Erotikus női fehérnemű - Hogyan válaszd ki a megfelelőt

Szeretnél beszerezni néhány új dögös, szexi fehérneműt, de azt érzed, hogy elvesztél a hatalmas választék rengetegében? Ne aggódj, csak olvasd el ezt az útmutatót és máris tudni fogod, hogy melyik erotikus fehérnemű illik legjobban a stílusodhoz és passzol a legjobban testalkatodra!

 

Első lépésként mindössze annyit kell tenned, hogy megállapítod melyik típusba tartozik a testalkatod, és máris válogathatsz a legelőnyösebb fehérnemű fazonok közül. Minden testalkatra javaslunk erotikus fehérnemű típust, amelynek vonalvezetése kiemeli az előnyös idomokat és igazi csábító szexbombává varázsol.

Kedvesedet vagy barátnődet szeretnéd meglepni egy dögös szexi fehérneművel? Jó helyen jársz! Ez az útmutató segít abban, hogy kiválaszthasd a tökéletes erotikus szettet, ami lenyűgözően néz majd ki rajta, amiben magabiztosnak és csábítóan szexinek érzi magát.

Hogyan válassz megfelelő fehérneműt a testalkatodhoz?

Kövesd a következő 3 lépést!

  1. Állj egy tükör elé fehérneműben egyenes háttal és leengedett vállakkal.
  2. Vedd szemügyre a tested és állapítsd meg a testalkatod az alábbiakban felsorolt típusok szerint.
  3. Válassz az adott testalkatra javasolt, előnyös erotikus fehérnemű fazonok közül.

1. A homokóra

Jellemzők

Dúsabb keblek

Vékony derék

Szélesebb csípő

 

Arányok

Mell: 40%

Derék: 20%

Csípő: 40%

A homokóra testalkatnak több kulcsfontosságú jellemzője van, amelyeket igazán érdemes kihangsúlyozni (egyik ilyen például a vékony derék), érdemes tehát olyan fehérneműt választani, amely kihangsúlyozza a legelőnyösebb részeket.

Míderek, fűzők és mellemelő szettek a legelőnyösebb fehérneműk, mert kihangsúlyozzák a melleket, megmutatják a vékony derekat, és felhívják a figyelmet a gyönyörű popsira.

Kombinálva egy szakadt farmer-rövidnadrággal és egy harisnyával és magassarkúval, máris igazi bombázóvá varázsolja viselőjét.

Az Intim Sziget Szexshop javaslatai (katt a képre!)

 

          

 


2. A körte

Jellemzők

Közepes méretű keblek

Közepes méretű derék

Szélesebb csípő

 

Arányok

Mell: 30%

Derék: 30%

Csípő: 40%

Az egyik legáhítottabb testforma, amelynek irigylésre méltó vonzereje van, messziről magára vonzza a tekintetet, felkelti a figyelmet!

A körteformájú testalkatra egy gyönyörű babydoll vagy köntös igazán jó választás - a kisebb méretű felsőtestet szépen arányba hozzák a szélesebb csípő kerek, nőies formájával, melyet a rá hulló fehérnemű érzéki anyagának hullámai tesznek igazán titokzatosan csábítóvá.

Ezek a típusú erotikus fehérneműk nagyszerű választás azoknak a nőknek is, akik csípőjüket vagy combjukat szeretnék egy kicsit slankítani vagy épp eltakarni, mivel különböző hosszúságú babydollok és köntösök közül választhatják ki a számukra tökéletes darabot.

Az Intim Sziget Szexshop javaslatai (katt a képre!)

 

         3. Az alma

Jellemzők

Dús keblek

Vékony derék

Közepes méretű csípő

 

Arányok

Mell: 40%

Derék: 30%

Csípő: 30%

Sokan több százezer forintot is költenek, hogy elérjék ezt a dús mellekkel büszkélkedő alma típusú testalkatot, ezért aztán nagyon fontos, hogy a ezeket a dekoratív melleket az őket megillető tökéletes „csomagolásban” tárjuk a szemek elé.

Az intimsziget.hu szexshopban kapható gyönyörű melltartó és mellemelő szettek kiválóan alkalmasak az alma testalkatú hölgyek számára, mivel a lehető legjobban illeszkednek erotikusan domboruló mellkasukra, a legjobb és legkényelmesebb tartást biztosítva a kebleknek, és szépen kihangsúlyozva a természetes, nőiesen gömbölyű vonalakat.

A melltartó és mellemelő szettekhez megfelelő alsót is érdemes választani. Feszes, kerek fenékre egy, a melltartóhoz jól illeszkedő tanga tökéletes választás lehet, de amennyiben a több textilre szavazol, válassz egy gyönyörű csipkéből vagy szaténból készült nyitott alsót.

Az Intim Sziget Szexshop javaslatai (katt a képre!)

 

        


4. Az atléta

Jellemzők

Közepes méretű keblek

Közepes méretű derék

Közepes méretű csípő

 

Arányok

Mell: 35%

Derék: 30%

Csípő: 35%

Az atléta testalkatú hölgyek gyakran sportos, fiús/ férfias alkatúnak tűnhetnek első látásra, de valójában ez a sudár testalkat hihetetlenül kívánatos, és mi több, rengeteg lehetőséget biztosít a fehérnemű választás tekintetében.

A testhezálló, többrészes fűzős szettek, korszázsok tökéletes választás az atletikus testalkatú hölgyek számára, mivel a testhez tapadnak, és előnyösen kihangsúlyozzák a kisebb domborulatokat.

A legtöbb olyan fehérnemű szett, ami két vagy több darabból áll igen előnyös az atletikus testalkatú hölgyek számára, mivel jól hangsúlyozza a gyönyörű karcsú test minden egyes szakaszát: a gyönyörű hosszú derekat, a helyes kis feneket és a szemtelenül hetyke melleket!

Az Intim Sziget Szexshop javaslatai (katt a képre!)

 

       

 


Az erotikus ruházat kiválasztásakor a fenti információkon és ötleteken túl mindenképp használd az Intimsziget.hu szexshop oldalán található MÉRETTÁBLÁZATot!


Olvass tovább:

Buja szexjátékok vibrátor nélkül

Jelmezek erotikus szerepjátékokhoz