x

Az intimsziget.hu weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználó élményt nyújthassuk. További részletek a Frissített adatvédelmi irányelvek oldalon olvashatóak.

Termékek Menü

A nő orális kielégítésének művészete

Az orális technika a nő kielégítésének szent Grálja. Ezért nem is meglepő, hogy néhány pasi aggódnak teljesítményük miatt, vagy minden lehetőséget kihasznál, hogy tökéletesre polírozza technikáit. Mert a megfelelően kivitelezett puncinyalás lehet a Nő megnyerésének legjobb módja. Lehetsz viharedzett puncibúvár, vagy néhai fatökű balfék, az alábbi tippek segítenek javítanod az orális technikádon.

Nyald ki úgy, mint egy fagyis tölcsért! A teljes nyelves lágy nyalás a hüvely bemenetétől a csiklóig a punci környékén található összes idegvégződést izgatja. Haladj először nagyon lassan, hogy érezze magát úgy, mint egy kívánatos desszert, amit épp megízlelsz, majd gyorsíts be és koncentrálj a csiklójára, hogy eljuttasd az orgazmusig.

Merülj bele teljesen! Az intenzitást fokozatosan növeld. Ha már jól benne vagy, használd az egész arcod, temesd magad a puncijába, juss olyan mélyre nyelveddel amennyire csak tudsz, nyomd az orroddal. Ez nem csak fizikailag kellemes érzés, de azt is érezteti partnereddel, hogy tényleg rákattantál a puncija illatára és ízére. Tipp: ha szemhéjaid ragadnak, jól csinálod.;)

Dugd be két ujjad a puncijába (tenyérrel felfelé) amíg a csiklóját körbenyalogatod. Csavard az ujjaid jobbra-balra, húzgáld ki-be, kapd el szopogasd csiklóját és dörzsöld G-pontját ujjaiddal. Vigyél ritmust a játékba.

Lovagoltasd szeretőd az arcodon. Ha a hanyatt fekvés túl passzív póz párodnak, engedd, hogy felülkerekedjen. Így ő irányíthatja az érintkezés intenzitását és területét. Ha még többet akarsz ebből a pozícióból kihozni, hagyd, hogy az ágyhoz kötözzön mielőtt meglovagol. Ilyenkor határozottan vezethet, irányíthat: "Most dugd ki a nyelved!", "Nyisd ki a szád!", "Szívjad!", stb... 

Vigyél bele változatosságot. Ha csak nyalsz fel-le, fel-le, egy idő unalmas lesz mindkettőtöknek. Nem a kerítést fested, váltogasd hát mozgásod és a nyomást. Használhatod ajkaidat is, leheletedet és finoman a fogaidat is a nyelved mellet, időnként válts pozíciót és használd kezeidet, ujjaidat. Vond be az egész tested, légy kreatív.

Ami működik, azt ne igyekezz megjavítani. Legtöbb nő a ritmikus stimuláció hatására jut el az orgazmusig. Amikor tehát érzed, hogy közeledik a csúcshoz, ne változtass azon, amit éppen csinálsz. A ritmus, a változatosság és következetesség közti egyensúly megtalálása az orális kielégítés művészete.

Kombináld az orgazmusokat! Némely nő számára a csikló és G-pont izgatás kombinációja jelenti a gyönyörök csúcsát. Ha a nő, akit éppen nyalsz, szereti az ilyen orgazmusokat, próbálj bevonni egy G-pont vibrátort, miközben keményen dolgozol száddal (a te dolgodat is megkönnyíti). Fontos: nem mindig kötelező ezeket a játékszereket vibráló módban használni, G-pont izgatásra kikapcsolt állapotban, dildóként is nagyon jól használhatóak. Ha nem kifejezetten a G-pont stimuláció a célod, kapd elő párod kedvenc vibrátorát és hajrá, adj az élvezetnek!

Lényeg a lényeg: mindig figyelj partnered jelzéseire, ha nem is szeret szex közben beszélni és utasítani, a nő teste mindig elárulja, hogy mi az, amit szeret.

Mellek orgazmusa

Mit tehet a férfi, hogy a nőnek jó legyen a szex

Anál szex - útmutató kezdőknek