A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználó élményt nyújthassuk. További részletek ITT

Rendben
Termékek Menü
0

Szexfortélyok

Vonzóbb, izgalmasabb, érdekesebb, csábítóbb szeretnél lenni? Bővítenéd szexkultúrádat? Mélyebb orgazmust szeretnél megélni vagy nyújtani partnerednek? Van megoldás! Böngéssz a szexfortélyok, érdekességek és technikák folyamatosan bővülő gyűjteményében. Szexfortélyokat, és technikákat gyűjtöttünk itt össze, amelyek segítenek az intim együttlétek változatossá tételében és az erotikus élmények minél intenzívebb és élvezetesebb megélésében. KATT A CÍMRE!

Ha véleményed, megjegyzésed fogalmazódik meg, azt is szívesen vesszük.

Köztudott, hogy a legtöbb férfi imádja a női mellet és nagy előszeretettel gyömöszködik a telt vagy kevésbé telt női idomokat. Kérdés, hogy ez a buzgó masszírozás a nőkben is mindig a vágyott erotikus, izgató érzést kelti-e vagy inkább finomabb, cirógató érintésre vágynak.

 

 

 

 

 

A gésáktól van mit tanulni!- mondják a tapasztaltak. De milyen titkokat rejtegetnek ezek a Nők, akik képesek a férfiaknak olyan gyönyört nyújtani, amit kevesen? Most eláruljuk Nektek a gésák több ezer éves titkát!

 

 

 

A gésagolyók, más néven szexgolyók, kéjgolyók, ikergolyók vagy hüvelysúlyok teljesen egyszerű tárgyak, tulajdonképpen két pici cuki szexi jojó.

 

 

 

A gésagolyók két vagy több, madzaggal egymáshoz rögzített műanyag, üveg vagy fém golyóból álló eszköz, amely a hüvelyizmok erősítésére és a hüvelyi idegek ingerlésére használható. Mire jó a gésagolyó?

 

A misztikus G-pont nagyon divatos témává vált az utóbbi időben, és mi tagadás, nem hiába. Ez a szex területén legújabb, legnagyobb felfedezés! Orvosilag Dr. Grafenberg (innen a G-pont elnevezés) fedezte fel kicsit több mint 50 évvel ezelőtt. A G-pontot (beleértve, de nem kizárólagosan a női ejakulációt) már több ezer éve dokumentáltak, mint különleges érzetek és jelenségek forrását. A G-folt tehán nem egy mítosz, ezért érdemes róla többet megtudni.

Amennyiben már megtaláltad a G pontot (hogyan találd meg a G-pontot) és szeretnél élni az általa nyújtott lehetőségekkel nincs más hátra, mint megtanulni játszani vele, izgatni, masszírozni és átadni magad a különleges érzésnek. A G-pont stimulálására több módszer és lehetőség létezik. 

 

Ez a fajta női orgazmus, amit ejakuláció kísér, misztikus jelenségnek számít, sok nő számára félelmetesen hangzik. Előszöris le kell szögeznünk egy fontos tényt: minden nő képes az ejakulációra. Az ejakulációs orgazmus a G-pont stimulálásának hatására érhető el. A nők magzatfejlődés során a G-pontnak nevezett duzzadó test mirigyei ugyanabból a szövetből alakulnak ki, amelyből a férfiak esetében a prosztata (ezért emlegetik női prosztataként is a G-foltot).

Az orális technika a nő kielégítésének szent Grálja. Ezért nem is meglepő, hogy néhány pasi aggódnak teljesítményük miatt, vagy minden lehetőséget kihasznál, hogy tökéletesre polírozza technikáit. Mert a megfelelően kivitelezett puncinyalás lehet a Nő megnyerésének legjobb módja. Lehetsz viharedzett puncibúvár, vagy néhai fatökű balfék, az alábbi tippek segítenek javítanod az orális technikádon.

Úgy tapasztalom sok nő abban a hitben él, hogy nekünk férfiaknak a szeretkezésben/ szexben annyi a lényeg, hogy durr bele minél hamarabb, csináljuk mint a nyulak, aztán köszi-puszi-viszlát. Nahát ki kell, hogy ábrándítsam az effajta tévhitben élő hölgyeket.

Most összefoglalom röviden, hogy mi férfiak hogyan szeretjük.

 

Leginkább a bevállalós személyekre jellemző az análeszközök használata, akik nem félnek az új dolgok kipróbálásától és a különleges érzetektől. Az anális szexhez kifejlesztett segédeszközök is változatos formákban, méretekben, anyagokból készülnek, és különféle vibrációs módokkal ellátottak. A legkisebb anál-füzérektől kezdve a professzionális, vibrációs ánusz-tágítókig mindenféle eszköz létezik már, ami a vágyakat felkorbácsolhatja és különleges élményhez juttatja használóját.