Szexfortélyok

Vonzóbb, izgalmasabb, érdekesebb, csábítóbb szeretnél lenni? Bővítenéd szexkultúrádat? Mélyebb orgazmust szeretnél megélni vagy nyújtani partnerednek? Van megoldás! Böngéssz a szexfortélyok, érdekességek és technikák folyamatosan bővülő gyűjteményében. Szexfortélyokat, és technikákat gyűjtöttünk itt össze, amelyek segítenek az intim együttlétek változatossá tételében és az erotikus élmények minél intenzívebb és élvezetesebb megélésében. 

Ha véleményed, megjegyzésed fogalmazódik meg, azt is szívesen vesszük.

Az orgazmus 5 rejtett mellékhatása - tudományos bizonyítékkal

A tudósok is egyetértenek azzal a ténnyel, hogy a lepedőgyűréses hancúrozás meglepően sok egészséges mellékhatással jár. "A rendszeres szexuális életnek jóval több hozadéka van annál, hogy úgy érzed testileg és lelkileg közelebb kerülsz a partneredhez. A jó szex testileg és lelkileg egészségesebbé tesz.” mondja Hilda Hutcherson, a Columbia Egyetemen szülész-nőgyógyász professzora.

Íme 5 pozitív mellékhatás, amivel számolhatsz ha rendszeresen szeretkezel:

Ki mire gerjed manapság?- Valentin-napi TIPP

Nem reprezentatív, de annál meglepőbb a közvélemény-kutatás eredménye miszerint míg a férfiak egy második nő, a nők valamilyen szexkütyü bevonásával színesítenék a Valentin-napi szexet. Érdekes kérdés, hogy vajon melyik változat szülne nagyobb vitákat a szerelmespárok között. 

Te mit tennél, ha a pasid anális szexre vágyna? Az anális szex megosztó téma főleg a nők, de a férfiak esetében is. A férfiak többsége szívesen kipróbálná, a nők nagyrészében azonban viszolygást kelt az anál gondolata is, és vannak nők, akik életük legnagyobb orgazmusaként élték meg az anális szexet Nézd meg hogyan vélekednek az análszexről a megkérdezettek!
A hosszú élet titka a rendszeres szeretkezés! A 21. század modern társadalmában már mindenki tudja, hogy a mozgás, az erős immunrendszer és a mély relaxáció mind-mind a hosszú élet zálogai. És tudod mi az, ami mindezt biztosítja? A SZEX!!! 
Nyuszilányok & Locsoló pasik

Még nem tudod hogyan töltöd a hosszú hétévégét? Nézd meg milyen ötletekkel készültünk és izzítsd a húsvét hangulatát!

Valentin-nap: pengess új húrokat!

5 TIPP hogyan tedd emlékezetessé ezt a napot

Különleges MIKULÁS 2013

Egyhangúak már a téli ünnepek? Minden évben ugyanaz a forgatókönyv? Vess be idén valami újat, valami igazán izgalmasat!!! ;)

A mindenki által ismert legenda szerint az ajándékosztó Mikulás minden év december 5. éjjelén vagy december 6. hajnalán meglátogatja a gyermekeket, s ha az elmúlt évben jól viselkedtek, kisebb ajándékokkal lepi meg őket. A játékosság és gyermeki én azonban mindenkiben ott van, nemde? Miért ne léphetnénk ki mi felnőttek is a hétköznapok szürke rutinjából és örülhetnénk a Mikulás ünnepének?! Lopjatok Ti is néhány órát a játékosság és intimitás jegyében, élvezzétek egymást! ;) 

Íme néhány kacér, huncut ötlet Mikulásra, amelyekkel izgalmassá teheted ezt a hideg téli estét:

Szerelmi bájital  - Valentin-napi recept

Azt mondják, hogy a rosé pezsgő és a feketeáfonya rum hipnotikus elegye olyan különleges vágyakat indít be, hogy még a legkomolyabb pasik is elcsábulnak tőle! Valentin-nap alkalmával vesd be ezt a kis trükköt és az eredmény nem marad el. Szóval légy pimaszul magabiztos és szexi, tüzeld fel szerelmed vágyait újra és újra! ;)

 
 
 
 
Különleges MIKULÁS!!

Egyhangúak már a téli ünnepek? Minden évben ugyanaz a forgatókönyv? Vess be idén valami újat, valami igazán izgalmasat!

Halloween divat - Legyél Te a party sztárja

Amerika után Európában is hódított a halloween. Egyszerűen divattá vált! Ma már nálunk is ellepik az üzletek polcait az elmaradhatatlan tökfigurák, pókok, démonok és boszorkányok. Nem múlhat el halloween fergeteges jelmezes parti nélkül.

 

 

Raktárkészlet szűrő
Sex Shop

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!       Vásárlás

Kosár
0 árucikk
Elégedettség 100%

Vibrátor tanácsadó

 

  Rating for intimsziget.hu
elonyok

       Házhozszállítás futárszolgálattal           Diszkrét, jelöletlen csomagolás   

Boldog Névnapot!

Ma Friderika napja van. 

Holnap Máté, Mirella napja lesz.