A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználó élményt nyújthassuk. További részletek ITT

Rendben
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Szállítás

A csomagolás teljesen diszkrét, jelöletlen, semmilyen utalás nincs a tartalmára vonatkozóan. 

A szállítás 12.000 Ft vásárlási érték felett INGYENES.

A szállítási és fizetési módokat Te választhatod meg a vásárlási folyamat során:

1. Sprinter Futárszolgálat (999 Ft), 

 

2. Személyes átvétel az általad választott Pick Pack Ponton (699 Ft.)

Katt a képre!

Egyes Pick Pack Pontokon bankkártyával való fiztésre is lehetőség van. 

Mi a Pick Pack Pont?

A küldemények kézbesítése 1-3 munkanapot vesz igénybe. Budapesti szálítás esetében, amennyiben délelőtt adtad fel a rendelésed, másnap már ki is szállítjuk a csomagot. Az 1 -3 munkanapos szállítási idő azokra a megrendelésekre vonatkozik, amelyek raktáron lévő termékeket tartalmaznak.

Amennyiben a megrendelés olyan terméket is tartalmaz, amelynek a megrendelés pillanatában Nincs raktáron a státusza, a kézbesítési idő 1- 2 hét, de egyes esetekben több is lehet. 

Miből lehet tudni, hogy adott termék van-e raktáron, vagy sem?

A weboldalon minden termék képe mellett készletkijelző felirat található. A "Raktáron" felirat jelzi, hogy a termék raktáron van, vagyis azonnal szállítható.A piros "Előrendelhető"  címke azt jelzi, hogy a termék beszerzés alatt van, várható beszerzési ideje 1,5-2 hét, amennyiben a gyártónál épp van készleten. Hiány esetén ennél több is lehet. 

FONTOS TUDNIVALÓ

Ezúton szeretnénk tájékoztatni arról, hogy a 335/2012. (XII. 4.) Kormányrendelet 22. §, (5) pontja módosítása alapján 2014.04.09.-ik napjától kezdődően alapvetően megváltoztak a csomagkiadás szabályai.

Az átvevőnek a csomag átvételét bizonyító aláírás előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) valamint ha a csomagot nem a címzett veszi át közölni kell az átvétel jogcímét is. Abban az esetben, ha a címzett helyett meghatalmazott veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazást is szükséges kérnünk az átvételi pontjainkon.

Tartalomhoz tartozó címkék: Ügyfélkapcsolat-jogi szövegek
blog comments powered by Disqus