Ki mire gerjed manapság?- Valentin-napi TIPP

Ki mire gerjed manapság?- Valentin-napi TIPP

Nem reprezentatív, de annál meglepőbb a közvélemény-kutatás eredménye miszerint míg a férfiak egy második nő, a nők valamilyen szexkütyü bevonásával színesítenék a Valentin-napi szexet. Érdekes kérdés, hogy vajon melyik változat szülne nagyobb vitákat a szerelmespárok között. 

Bár a férfiaktól nem kérdeztük meg, hogy szőke, barna, vagy milyen "beugrót" preferálnának, a hölgyektől viszont igen: ha már vibrátor, akkor milyen legyen?

A hölgyek szerint a Valentin-napi, de úgy általában a szex izgalmasabbá tételéhez az egyik legjobb módszer a szexuális segédeszközök bevetése, melyek közül a legtöbben a vibrátorokra szavaznak.

A szexshopok keresletéből kiindulva elmondhatjuk, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend ez a gyönyörforrás, a vibráló kéjrúd és szinte mindegy, hogy a vásárló egyedülálló vagy párkapcsolatban él. 

A Valentin-nap egy különleges alkalom a pároknak a szexuális életük szempontjából is, hiszen ebben az időszakban nagy előszeretettel vásárolnak az emberek olyan eszközöket, amelyekkel emlékezetessé tudják tenni ezt a napot.

A vibrátorok és erotikus masszírozók mellett a szexi fehérneműk is nagyon népszerűek ilyenkor, valamint a férfiak számára különleges szexuális élményt okozó maszturbátorok is csak kevéssel maradnak le a sorban manapság.

Vibrátor - milyen legyen?

Valentin nap- pengess új húrokat!

Szerelmi bájital - recept

blog comments powered by Disqus
Raktárkészlet szűrő
Sex Shop

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz!       Vásárlás

Kosár
0 árucikk
Elégedettség 100%

Vibrátor tanácsadó

 

  Rating for intimsziget.hu
elonyok

       Házhozszállítás futárszolgálattal           Diszkrét, jelöletlen csomagolás   

Boldog Névnapot!

Ma Friderika napja van. 

Holnap Máté, Mirella napja lesz.